Consultor/a Sènior d'Identitats i Seguretat

IMAGINA MEDIA AUDIOVISUAL BARCELONA VACANCIES : 1
Imagina Media Audiovisual

Description

El Grup Mediapro som el grup líder del sector audiovisual europeu en integració de continguts, producció i distribució audiovisual. Proporcionem la creativitat i les solucions tècniques necessàries per dissenyar, produir i distribuir qualsevol projecte audiovisual o multicanal.

Gràcies al nostre creixement, estem buscant un/a Consultor/a de Seguretat Senior per formar part de l'equip de l'Oficina de seguretat de TI del grup a Barcelona. La persona seleccionada estarà destinada a la gestió d'identitats i accessos en sistemes i aplicatius.

Les principals funcions seran la definició i gestió dels procediments d'accés als sistemes i aplicacions del Grup, així com la proposta de millores en els processos actuals de gestió d'accessos. Dins de les seves tasques s'inclourà la configuració i gestió de les polítiques de seguretat en les eines de gestió d'accessos.


Area

Engineering


Functions

- Participar en el disseny de la gestió d'accessos i identitats del Grup.
- Execució de tasques relacionades amb el cicle de vida de la gestió d'accessos i identitats: definició, implantació, monitorització, manteniment, revisió i actualització de processos i procediments d'accés a sistemes i aplicacions.
- Creació d'informes sobre la gestió d'accessos i recomanacions associades, així com presentació de resultats de les mesures aplicades.


Requirements

- Estudis en Enginyeria Informàtica, Telecomunicacions o similar.
- Experiència demostrable de més de 2 anys en projectes de seguretat informàtica i gestió d'identitats.
- Coneixement en implantació, configuració, gestió i auditoria d'eines IAM.
- Experiència en perfilat d'usuaris.
- Coneixement en auditories de seguretat d'aplicacions.
- Nivell de català i castellà avançats i anglès intermedi.
- Persona amb iniciativa, resolutiva, flexible, teamplayer i amb habilitats de gestió del temps.
- Es valorarà el coneixement en CISA, SCIM, RGPD.