Senior C++/CUDA Engineer

MEDIAPRODUCCIóN BARCELONA VACANTES : 1
Mediaproducción

Descripción

Mediapro és un grup líder en el sector audiovisual europeu, únic en integració, producció i distribució de continguts. A la nostra seu de Barcelona desenvolupem un nou sistema de producció esportiva automàtica anomenat AutomaticTV (www.automatic.tv) que actualment es ven i s’utilitza a tot el món. AutomaticTV utilitza processos de vídeo i intel·ligència artificial avançats per aprofitar les limitacions de la producció esportiva tradicional / humana que permet noves oportunitats de negoci, ja que els operadors humans ja no són necessaris per gravar i produir esports.

Som un equip d’enginyers, científics i desenvolupadors apassionats que treballen en equips petits i heterogenis. Junts, millorem constantment els nostres requisits de producte basats en la retroalimentació contínua dels clients. Creiem en bones pràctiques de programari, com ara codi net, "eat your own food", proves d'unitats i revisions de codi, entre d'altres.


Área

I+D+I


Funciones

Actualment, cerquem un enginyer sènior de paral·lelisme C ++ amb una sòlida formació en conceptes avançats de C ++ i experiència demostrable en la indústria com a desenvolupador de C ++. El coneixement de CUDA és desitjat, ja que el nostre producte es basa en aquesta tecnologia, tot i que també podria servir experiència en OpenCL, HAS / HSAIL, OpenMP o similars. L'objectiu principal d'aquesta posició és ajudar a optimitzar el temps d'execució que requereix el nostre programari. Ajudareu al desenvolupament de components interns de C ++ i CUDA amb un gran focus en les millores de rendiment i la definició i certificació de límits d'E / S. Per a aquest propòsit, utilitzeu funcions avançades de C ++, barrejades amb processos de processament avançats i optimitzacions CUDA.

Us sentiu desafiats? Estem preparats per rebre notícies vostres. Si creieu que podríeu ser una bona opció per a nosaltres, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.


Requisitos


El perfil que busquem ha de tenir:

Excel·lents habilitats de desenvolupament de C ++, incloent algoritmes de biblioteca estàndard, threading i plantilles.
Comprensió forta dels conceptes generals de simultaneïtat i paral·lelisme de la CPU.
Coneixements bàsics de CUDA o OpenCL o HSA / HSAIL o HIP o OpenMP.
Bones habilitats comunicatives a l’hora d’explicar conceptes tècnics.

També valorem:

Experiència en aplicacions complexes en temps real multithread. Especialment els relacionats amb el vídeo i l’àudio.
Expert desenvolupant o utilitzant biblioteques C ++ com Boost.
Coneixement expert del codi CUDA host and device code a Windows amb controladors TCC i WDDM.
Experiència en desenvolupament per a Quadro / Tesla GPUs i clústers.
Experiència amb framework Qt.
Experiència desenvolupant per NVIDIA DeepStream SDK..
Experiència en les següents tecnologies: git, Cmake, Microsoft Visual Studio, NVIDIA NSIGHT.
Experiència en perfils de rendiment de programari i eines en entorns de Visual Studio.
Ser un “foodie”